Online naručivanje

Naslovna / Online naručivanje

Ponuda naših sadnica je raznolika te obuhvaća sljedeći sortiment  – sadnice ruža, sadnice voća i bobičastog voća te sadnice ukrasnog bilja.

Sveukupno preko 300 artikala!

Narudžbom preko naše web prodaje dobivate maksimalno očuvane sadnice zbog smanjene manipulacije i boljih uvjeta čuvanja.

Kako bi Vam olakšali traženje i odabir sadnica, napravili smo i kratke upute o tome kako pretraživati i naručiti proizvode, koje možete pogledati ovdje:

http://www.rasadnik-milic.hr/kako-naruciti/

Na naručivanje se primjenjuju Opći uvjeti poslovanja koje možete pogledati ovdje:

https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/

Uz svaku sliku sadnice, nalaze se i znakovno (piktogrami) prikazane potrebne informacije koje se odnose na razmak sadnje, oprašivače, otpornost na niske temperature, vrijeme cvatnje/dozrijevanja i sl. :

https://www.rasadnik-milic.hr/znacenje-piktograma-na-slikama/

Želimo Vam ugodan proces naručivanja te uspjeh sa sadnicama.

Vaš Rasadnik Milić

Dostava

Minimalna vrijednost naručenih proizvoda je 200,00 kn, PDV uključen.

Cijena dostave iznosi 60,00 kn, PDV uključen, dok je dostava besplatna za narudžbe vrijednosti preko 600,00 kn, PDV uključen.

Svaka Vaša narudžba smatrati će se ponudom za sklapanje ugovora te će ugovor biti sklopljen tek nakon što zaprimite Potvrdu Vaše narudžbe putem e-maila. U slučaju da određeni proizvod nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti, a Vi potom možete promijeniti ili otkazati narudžbu.

Nakon izvršene uplate, sadnice šaljemo u što kraćem roku, ne dužem od 5 radnih dana, no najmanje jedanput tjedno.

Za više detalja vezanih uz naručivanje proizvoda i dostavu kliknite ovdje.

Ove informacije su dane isključivo u informativne svrhe, dok se Općim uvjetima poslovanja ( https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/ ) utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda i sl. koji su naručeni od strane Naručitelja putem web stranice www.rasadnik-milic.hr.