Online naručivanje

Naslovna / Online naručivanje

Ponuda naših sadnica je raznolika te obuhvaća sljedeći sortiment  – sadnice ruža, sadnice voća i bobičastog voća te sadnice ukrasnog bilja.

Sveukupno preko 350 artikala!

Narudžbom preko naše web prodaje dobivate maksimalno očuvane sadnice zbog smanjene manipulacije i boljih uvjeta čuvanja.

Kako bi Vam olakšali traženje i odabir sadnica, napravili smo i kratke upute o tome kako pretraživati i naručiti proizvode, koje možete pogledati ovdje:

http://www.rasadnik-milic.hr/kako-naruciti/

Na naručivanje se primjenjuju Opći uvjeti poslovanja koje možete pogledati ovdje:

https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/

Uz svaku sliku sadnice, nalaze se i znakovno (piktogrami) prikazane potrebne informacije koje se odnose na razmak sadnje, oprašivače, otpornost na niske temperature, vrijeme cvatnje/dozrijevanja i sl. :

https://www.rasadnik-milic.hr/znacenje-piktograma-na-slikama/

Želimo Vam ugodan proces naručivanja te uspjeh sa sadnicama.

Vaš Rasadnik Milić

Dostava

Cijena dostave iznosi 60,00 kn, PDV uključen, dok je dostava besplatna za narudžbe vrijednosti preko 600,00 kn, PDV uključen.

Minimalna vrijednost naručenih proizvoda je 100,00 kn, PDV uključen.

Svaka Vaša narudžba smatrati će se ponudom za sklapanje ugovora te će ugovor biti sklopljen tek nakon što zaprimite Potvrdu Vaše narudžbe putem e-maila.

Ove informacije su dane isključivo u informativne svrhe, dok se Općim uvjetima poslovanja ( https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/ ) utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda i sl. koji su naručeni od strane Naručitelja putem web stranice www.rasadnik-milic.hr.

Za više detalja vezanih uz  proces naručivanja  proizvoda kliknite ovdje.