Jabuka – Goldrush

Početna / Proizvodi / Sadnice voća / Jabuke / Jabuka – Goldrush
Preporučeni razmak sadnje Visina Širina Sadnja na osunčani položaj Sadnja na sunce ili polusjenu Sadnja na sunce, polusjenu ili sjenu
Oprašivači Vrijeme cvatnje Otpornost na niske temperature Vrijeme dozrijevanja Preporučena kiselost tla Intenzitet mirisa

Jabuka – Goldrush

25.00 Kn

OPIS: Goldrush je idealna ekološka zamjena za Zlatni Delišes, kojem je sličan po boji i okusu. Plod je velik, pravilnog oblika s prepoznatljivim crvenilima na osunčanoj strani. Meso je Čvrsto, žuto zelene boje, hrskavo i ugodne arome. Za redovitu rodnost potrebno je prorijeđivanje plodova. Sorta je otporna na dvije najvažnije bolesti jabuke: krastavost ili fuzikladij (Venturiu inaequalis) i bakterijski palež (Erwinia Amylovora). Odlično se Čuva u podrumima ili hladnjačama.

DOLAZAK U ROD: krajem listopada.

OPRAŠIVAČI: Zlatni delišes, Braeburn, Fuji, Granny Smith.

Više informacije pogledajte na: piktogramima (“sličice na bijeloj podlozi”), kalendaru dozrijevanja u ovom prikazu stranice te u kalendaru dozrijevanja sadnica voća.

Dostava

Cijena dostave iznosi 60,00 kn, PDV uključen, dok je dostava besplatna za narudžbe vrijednosti preko 600,00 kn, PDV uključen.

Minimalna vrijednost naručenih proizvoda je 100,00 kn, PDV uključen.

Svaka Vaša narudžba smatrati će se ponudom za sklapanje ugovora te će ugovor biti sklopljen tek nakon što zaprimite Potvrdu Vaše narudžbe putem e-maila.

Ove informacije su dane isključivo u informativne svrhe, dok se Općim uvjetima poslovanja ( https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/ ) utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda i sl. koji su naručeni od strane Naručitelja putem web stranice www.rasadnik-milic.hr.

Za više detalja vezanih uz  proces naručivanja  proizvoda kliknite ovdje.