Hibiskus- Hybiscus Syriacuse

Početna / Proizvodi / Ukrasno bilje / Ukrasno grmlje / Hibiskus- Hybiscus Syriacuse
Preporučeni razmak sadnje Visina Širina Sadnja na osunčani položaj Sadnja na sunce ili polusjenu Sadnja na sunce, polusjenu ili sjenu
Oprašivači Vrijeme cvatnje Otpornost na niske temperature Vrijeme dozrijevanja Preporučena kiselost tla Intenzitet mirisa

Hibiskus- Hybiscus Syriacuse

35.00 Kn

OPIS: Grm ili manje listopadno drvce naraste od 1,5-3 metra u visinu i oko 2 metra u širinu. List je tamno zelene boje, veličine do 10 cm. Cvate tijekom cijelog ljeta. Cvjetovi su do 6 cm široki, jednostruki ili dvostruki, bijele ili ljubičaste boje.

UZGOJ I NJEGA: Dobro uspijeva na svakom tlu i sunčanijem položaju. Za obilniju cvatnju potrebna je i redovna proljetna rezidba. Prilikom rezidbe prvo je potrebno odstraniti suhe i oštećene grane, zatim one koje se križaju ili dodiruju. Na kraju treba prikratiti prošlogodišnje izboje za dvije trećine, vodeći računa da vršni pup bude okrenut na vanjsku stranu. Hibiskus se najčešće sadi kao živica, samostalno drvce ili grm, a možemo ga saditi zajedno i s ostalim trajnicama.

Ostale informacije su prikazane u piktogramima (“sličice na bijeloj podlozi”).

Dostava

Cijena dostave iznosi 60,00 kn, PDV uključen, dok je dostava besplatna za narudžbe vrijednosti preko 600,00 kn, PDV uključen.

Minimalna vrijednost naručenih proizvoda je 100,00 kn, PDV uključen.

Svaka Vaša narudžba smatrati će se ponudom za sklapanje ugovora te će ugovor biti sklopljen tek nakon što zaprimite Potvrdu Vaše narudžbe putem e-maila.

Ove informacije su dane isključivo u informativne svrhe, dok se Općim uvjetima poslovanja ( https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/ ) utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda i sl. koji su naručeni od strane Naručitelja putem web stranice www.rasadnik-milic.hr.

Za više detalja vezanih uz  proces naručivanja  proizvoda kliknite ovdje.