Atlantski bijeli cedar – “Top Point” (Chamaecyparis thyoides )

Početna / Proizvodi / Ukrasno bilje / Ukrasno drveće / Atlantski bijeli cedar – “Top Point” (Chamaecyparis thyoides )
Preporučeni razmak sadnje Visina Širina Sadnja na osunčani položaj Sadnja na sunce ili polusjenu Sadnja na sunce, polusjenu ili sjenu
Oprašivači Vrijeme cvatnje Otpornost na niske temperature Vrijeme dozrijevanja Preporučena kiselost tla Intenzitet mirisa

Atlantski bijeli cedar – “Top Point” (Chamaecyparis thyoides )

35.00 Kn 27.00 Kn

OPIS: Idealno mini božićno drvce. Raste sporo, 5-10 cm godišnje,  a naraste do 1,3 m visine. Podnosi niske temperature do  -30 °C. Tolerantan na povišenu vlagu u tlu. Idealan je za manje vrtove, ali moguć je uzgoj u posudama, no može biti posađen i kao sobna biljka.

UZGOJ I ODRŽAVANJE: Ukoliko se uzgaja u posudi, biljku je potrebno zaliti svaka 2 do 3 dana. Potrebno ga je držati dalje od izvora topline.

Dostava

Cijena dostave iznosi 60,00 kn, PDV uključen, dok je dostava besplatna za narudžbe vrijednosti preko 600,00 kn, PDV uključen.

Minimalna vrijednost naručenih proizvoda je 100,00 kn, PDV uključen.

Svaka Vaša narudžba smatrati će se ponudom za sklapanje ugovora te će ugovor biti sklopljen tek nakon što zaprimite Potvrdu Vaše narudžbe putem e-maila.

Ove informacije su dane isključivo u informativne svrhe, dok se Općim uvjetima poslovanja ( https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/ ) utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda i sl. koji su naručeni od strane Naručitelja putem web stranice www.rasadnik-milic.hr.

Za više detalja vezanih uz  proces naručivanja  proizvoda kliknite ovdje.