Atlantski bijeli cedar – “Top Point” (Chamaecyparis thyoides )

Početna / Proizvodi / Ukrasno bilje / Ukrasno drveće / Atlantski bijeli cedar – “Top Point” (Chamaecyparis thyoides )
Preporučeni razmak sadnje Visina Širina Sadnja na osunčani položaj Sadnja na sunce ili polusjenu Sadnja na sunce, polusjenu ili sjenu
Oprašivači Vrijeme cvatnje Otpornost na niske temperature Vrijeme dozrijevanja Preporučena kiselost tla Intenzitet mirisa

Atlantski bijeli cedar – “Top Point” (Chamaecyparis thyoides )

35.00 Kn

OPIS: Idealno mini božićno drvce. Raste sporo, 5-10 cm godišnje,  a naraste do 1,3 m visine. Podnosi niske temperature do  -30 °C. Tolerantan na povišenu vlagu u tlu. Idealan je za manje vrtove, ali moguć je uzgoj u posudama, no može biti posađen i kao sobna biljka.

UZGOJ I ODRŽAVANJE: Ukoliko se uzgaja u posudi, biljku je potrebno zaliti svaka 2 do 3 dana. Potrebno ga je držati dalje od izvora topline.

Dostava

Minimalna vrijednost naručenih proizvoda je 200,00 kn, PDV uključen.

Cijena dostave iznosi 60,00 kn, PDV uključen, dok je dostava besplatna za narudžbe vrijednosti preko 600,00 kn, PDV uključen.

Svaka Vaša narudžba smatrati će se ponudom za sklapanje ugovora te će ugovor biti sklopljen tek nakon što zaprimite Potvrdu Vaše narudžbe putem e-maila. U slučaju da određeni proizvod nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti, a Vi potom možete promijeniti ili otkazati narudžbu.

Nakon izvršene uplate, sadnice šaljemo u što kraćem roku, ne dužem od 5 radnih dana, no najmanje jedanput tjedno.

Za više detalja vezanih uz naručivanje proizvoda i dostavu kliknite ovdje.

Ove informacije su dane isključivo u informativne svrhe, dok se Općim uvjetima poslovanja ( https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/ ) utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda i sl. koji su naručeni od strane Naručitelja putem web stranice www.rasadnik-milic.hr.