Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 2-3 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Trenutno, kao najatraktivniju sortu na tržištu ističemo sortu “NERO” !

Najveći smo proizvođač sadnica aronije u ovom dijelu Europe s velikim iskustvom u podizanju nasada aronije pri čemu Vam nudimo:

  • certificirane ekološki proizvedene, dvogodišnje i trogodišnje sadnice, koje u godini
    nakon sadnje donose prvi urod
  • sorte aronije najboljih karektiristika te većeg prinosa od ostalih sorti
  • preporuke gnojidbe
  • savjete o uzgoju, mehanizaciji i preradi
  • usluge korištenja stroja za sadnju.

Svakom kupcu koji podiže plantažu aronije pristupamo individualno, uzimajući u obzir posebnosti svake plantaže te sukladno tome dajemo savjete oko pomotehnike: orijentacije redova, gnojidbe, navodnjavanje, rezidbe i sl..

Broj proizvođača iz godine u godinu neprestano raste, a taj broj će još porasti zbog izuzetnog zanimanja potrošača za plod i proizvode koji imaju visoku nutritivnu vrijednost.

Aroniju karakterizira otpornost na niske zimske temperature. Odlikuje se visokim sadržajem šećera, vrlo visokim sadržajem polifenola, proantocijanidina, antocijanina, flavonola i flavonoida, a u usporedbi s drugim voćnim vrstama izrazito je snažnog antioksidativnog kapaciteta.

Plod aronije pogodan je za preradu u sokove, džemove, likere, kao i za sušenje (za čaj) i sl..

Rasadnik Milić u ponudi ima sortu ” NERO” aronije, čiji je plod odlične kvalitete te je daleko prinosnija je od ostalih sorti.

Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu