fbpx

O nama

Naslovna / O nama

Osnovne informacije

Proizvodimo sadnice preko 30 godina te smo trenutno rasadnik s najvećom ponudom sadnica iz vlastite proizvodnje u Republici Hrvatskoj s preko 350 sadnica u ponudi.

Ponuda naših sadnica obuhvaća širok asortiman:
  • sadnice ruža (oko 50 sorti)
  • sadnice ruža stablašica (oko 20 sorti)
  • sadnica kontinentalnog voća (oko 120 sorti raznih vrsta)
  • sadnice bobičastog voća (oko 60 sorti raznih vrsta)
  • sadnice ukrasnog bilja (oko 100 artikala ukrasnog drvaća, grmlja, živica, trava i penjačica).
Uz vlastite skladišne kapacitete, vlastita proizvodnja i dostava sadnica osigurava brzu isporuku kupcima uz minimalnu manipulaciju čime se maksimalno održava kvaliteta sadnica.
Započeli smo proizvodnju kao obiteljska tvrtka te posjedujemo sva potrebna stručna i specifična znanja koja smo stekli kroz trideset godina iskustva u proizvodnji i prodaji sadnica te suradnjom s renomiranom stručnjacima i obrazovnim institucijama.
Naše sadnice kupuju svi značajniji trgovački centri koji prodaju sadnice (PEVEC, BAUHAUS i sl.) te sve veće poljoprivredne ljekarne i vrtni centri, a odnedavno naše sadnice možete naručiti i online na ovoj stranici.
Također, mnoge plantaže sadnica voća u Republici Hrvatskoj i regiji zasnovane su našim sadnicama te uz našu stručnu podršku, a mnogi gradovi, hoteli i sl. uredili su svoj okoliš našim sadnicama.

Misija i cilj

Misija Rasadnika Milić je proizvodnja visokokvalitetnih sadnica u punom vegetativnom razvoju čime se ubrzava vrijeme potrebno do dozrijevanja te osigurati kupcima što svježije i zdravije sadnice koje dolaze do kupaca u najkraćem mogućem roku nakon proizvodnje.

Cilj Rasadnika Milić biti je predvodnik u plasmanu novih proizvoda na tržište, pratiti svjetske trendove u voćarstvu, inovirati proizvodnju i dalje proširivati paletu proizvoda te na taj način postati respektabilan partner koji svakome kupcu nudi kvalitetnu uslugu na najvišoj razini.

Konkurentske Prednosti

A) KONKURENTSKE PREDNOSTI ZA MALOPRODAJNE I VELEPRODAJNE KUPCE

1.      Širok asortiman

Trenutno smo rasadnik s najvećom ponudom sadnica iz vlastite proizvodnje u Republici Hrvatskoj te imamo preko 350 artikala u ponudi.

2.      Ekskluzivnost i atraktivnost asortimana proizvoda

Ekskluzivnost i atraktivnost očituje se u konstantnom plasiranju proizvoda koji nisu postojali na tržištu (sadnice ruža stablašica, sadnice aronije, neke sadnice ukrasnog bilja, sadnice patuljastih jabuka), te drugačijem pakiranju sadnica voća i sadnica ukrasnog bilja koje pakiramo u kontejnere čime se olakšava manipulacija i smanjuje potrebni skladišni prostor  te sprječava isušivanje sadnica.

3.      Dobavljivost tijekom cijelog perioda sadnje

Respektabilni proizvodni i skladišni kapaciteti te pakiranje u kontejnere nam omogućuju da vam sadnice isporučimo gotovo tijekom cijele godine u svim područjima Republike Hrvatske, s izuzetkom sadnica koje zahtijevaju sadnju u sezoni jesen-proljeće (ruže, voće).

4.     Očuvanje kvalitete sadnica

Vlastito obavljanje svih poslova te upravljanje svim procesima (proizvodnja, skladištenje, pakiranje, dostava) osigurava maksimalno skraćenje roka između završetka proizvodnje do isporuke sadnica te umanuje manipulaciju što utječe na očuvanje kvalitete sadnica.

5.     Brza dostava

Odmah po zaprimanju narudžbe, sadnice se pakiraju i isporučuju u što kraćem roku.

6.      Garancije sorte

Fotografije na ambalaži sadnica u potpunosti odgovaraju sortama.

7.      Održavanje kvalitete sadnica i nakon isporuke

Korijen sadnica obložen je humusom umotanim u PVC foliju, odnosno korijen sadnica se nalazi u kontejneru s humusom, dok je nadzemni dio sadnica ruža dodatno je zaštićen voskom kako bi se spriječilo isušivanje sadnica. Navedene karakteristike pakiranja maksimalno osiguravaju održavanje kvalitete sadnica.

8.      Tržišna pozicija i prepoznatljivost

Svi značajniji trgovački centri koji prodaju sadnice (PEVEC, BAUHAUS i sl.) te sve veće poljoprivredne ljekarne i vrtni centri te mnogi hoteli, gradovi, ali i vlasnici plantaža te fizičke osobe kupuju niz godina naše sadnice što samo za sebe govori o tome možete očekivati kako ćemo uvijek isporučiti odnosno proizvesti sadnice odnosno da ćemo postupati odgovorno i maksimalno poslovno.

B) KONKURENTSKE PREDNOSTI KUPCIMA KOJI ZASNIVAJU PLANTAŽE (VOĆNJAKE):

1.      Vlastita proizvodnja sadnica

2.      Osigurana dostupnost sadnica u periodu kada vama odgovara  

3.      Certificirana proizvodnja pod nadzorom

4.      Besplatna savjetodavna podrška kod zasnivanja nasada  i održavanja nasada

Donosimo Vam i nekoliko fotografija iz proizvodnje:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadnice ruža Rasadnika Milić prepoznatljive su u cijeloj Hrvatskoj!

Posebno smo ponosni proizvodnjom ruža stablašica. Od ostalih ruža proizvodimo ruže čajevke, floribunde, penjačice, mini ruže, grmolike, pokrivačice tla i engleske ruže

 Atraktivna prodajna ambalaža prilagođena je prodaji u trgovačkim centrima i poljoprivrednim ljekarnama!

Sadnice isporučujemo upakirane u kartonske kutije na kojima se nalazi uputstvo za sadnju i uzgoj. Kutije su složene na kartonsku podlošku u kojoj se nalazi 30 sadnica.

Garancija kvalitete

KVALITETNI SADNI MATERIJAL

SIGURNOST OPSKRBE CIJELE PRODAJNE SEZONE

ATRAKTIVNO PAKIRANJE SADNICA

DOSTAVA NA ADRESU KUPCA

Što drugi kažu o nama

Hrvoje i Tomislav iz Bobice d.o.o.
“Puno savjeta i pregršt informacija o uzgoju aronije dobili smo od Rasadnika Milić.”
Hrvoje i Tomislav iz Bobice d.o.o.
“Puno savjeta i pregršt informacija o uzgoju aronije dobili smo od Rasadnika Milić.”
Hrvoje i Tomislav iz Bobice d.o.o.
“Puno savjeta i pregršt informacija o uzgoju aronije dobili smo od Rasadnika Milić.”

Naši partneri