Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 3-4 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Proizvodimo sadnice preko 30 godina te smo trenutno rasadnik s najvećom ponudom sadnica iz vlastite proizvodnje u Republici Hrvatskoj s preko 40 sadnica u ponudi.

Ponuda naših sadnica obuhvaća širok asortiman:

  • sadnice ruža (oko 50 sorti)
  • sadnice ruža stablašica (oko 20 sorti)
  • sadnica kontinentalnog voća (oko 120 sorti raznih vrsta)
  • sadnice bobičastog voća (oko 60 sorti raznih vrsta)
  • sadnice ukrasnog bilja (oko 100 artikala ukrasnog drvaća, grmlja, živica, trava i penjačica).
Uz vlastite skladišne kapacitete, vlastita proizvodnja i dostava sadnica osigurava brzu isporuku kupcima uz minimalnu manipulaciju čime se maksimalno održava kvaliteta sadnica.
 
Započeli smo proizvodnju kao obiteljska tvrtka te posjedujemo sva potrebna stručna i specifična znanja koja smo stekli kroz trideset godina iskustva u proizvodnji i prodaji sadnica te suradnjom s renomiranom stručnjacima i obrazovnim institucijama.
 
Naše sadnice kupuju svi značajniji trgovački centri koji prodaju sadnice (PEVEX, BAUHAUS i sl.) te sve veće poljoprivredne ljekarne i vrtni centri, a odnedavno naše sadnice možete naručiti i online na ovoj stranici.
 
Također, mnoge plantaže sadnica voća u Republici Hrvatskoj i regiji zasnovane su našim sadnicama te uz našu stručnu podršku, a mnogi gradovi, hoteli i sl. uredili su svoj okoliš našim sadnicama.

Misija i cilj

Misija Rasadnika Milić je proizvodnja visokokvalitetnih sadnica u punom vegetativnom razvoju čime se ubrzava vrijeme potrebno do dozrijevanja te osigurati kupcima što svježije i zdravije sadnice koje dolaze do kupaca u najkraćem mogućem roku nakon proizvodnje.

Cilj Rasadnika Milić biti je predvodnik u plasmanu novih proizvoda na tržište, pratiti svjetske trendove u voćarstvu, inovirati proizvodnju i dalje proširivati paletu proizvoda te na taj način postati respektabilan partner koji svakome kupcu nudi kvalitetnu uslugu na najvišoj razini.

A) KONKURENTSKE PREDNOSTI ZA MALOPRODAJNE I VELEPRODAJNE KUPCE

1.      Širok asortiman

Trenutno smo rasadnik s najvećom ponudom sadnica iz vlastite proizvodnje u Republici Hrvatskoj te imamo preko 350 artikala u ponudi.

2.      Ekskluzivnost i atraktivnost asortimana proizvoda

Ekskluzivnost i atraktivnost očituje se u konstantnom plasiranju proizvoda koji nisu postojali na tržištu (sadnice ruža stablašica, sadnice aronije, neke sadnice ukrasnog bilja, sadnice patuljastih jabuka), te drugačijem pakiranju sadnica voća i sadnica ukrasnog bilja koje pakiramo u kontejnere čime se olakšava manipulacija i smanjuje potrebni skladišni prostor  te sprječava isušivanje sadnica.

3.      Dobavljivost tijekom cijelog perioda sadnje

Respektabilni proizvodni i skladišni kapaciteti te pakiranje u kontejnere nam omogućuju da vam sadnice isporučimo gotovo tijekom cijele godine u svim područjima Republike Hrvatske, s izuzetkom sadnica koje zahtijevaju sadnju u sezoni jesen-proljeće (ruže, voće).

4.     Minimalna manipulacija 

Vlastito obavljanje svih poslova te upravljanje svim procesima (proizvodnja, skladištenje, pakiranje, dostava) osigurava maksimalno skraćenje perioda između završetka proizvodnje i isporuke sadnica te manipulaciju sadnicama svodi na minimum, što značajno utječe na održavanje kvalitete sadnica.

5.      Pakiranje koje čuva kvalitetu sadnica

Korijen sadnica obložen je humusom umotanim u PVC foliju ili se korijen sadnica nalazi u kontejneru (posudi) s humusom. Navedene karakteristike pakiranja omogućuju održavanje kvalitete i nakon isporuke sadnica.

6.     Brza dostava

Odmah po zaprimanju narudžbe, sadnice se pakiraju i isporučuju u što kraćem roku.

7.      Garancije sorte

Fotografije na ambalaži sadnica u potpunosti odgovaraju sortama.

8.      Tržišna pozicija i prepoznatljivost

Svi značajniji trgovački centri koji prodaju sadnice (PEVEX, BAUHAUS i sl.) te sve veće poljoprivredne ljekarne i vrtni centri te mnogi hoteli, gradovi, ali i vlasnici plantaža te fizičke osobe kupuju niz godina naše sadnice što samo za sebe govori o tome možete očekivati kako ćemo uvijek isporučiti odnosno proizvesti sadnice odnosno da ćemo postupati odgovorno i maksimalno poslovno.

B) KONKURENTSKE PREDNOSTI KUPCIMA KOJI ZASNIVAJU PLANTAŽE (VOĆNJAKE):

1.      Vlastita proizvodnja sadnica

2.      Osigurana dostupnost sadnica u periodu kada vama odgovara  

3.      Certificirana proizvodnja pod nadzorom

4.      Besplatna savjetodavna podrška kod zasnivanja nasada  i održavanja nasada

Donosimo Vam i nekoliko fotografija iz proizvodnje:

 

 

 

Preostale fotografije iz proizvodnje možete pogledati ovdje.

ISTAKNUTO:
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu