Goji

Preporučeni razmak sadnje Visina Širina Sadnja na osunčani položaj Sadnja na sunce ili polusjenu Sadnja na sunce, polusjenu ili sjenu
Oprašivači Vrijeme cvatnje Otpornost na niske temperature Vrijeme dozrijevanja Preporučena kiselost tla Intenzitet mirisa

Goji

40.00 Kn

OPIS: Ezotična biljka ploda prepunog vitamina, minerala i ostalih hranjivih tvari. Goji (Lycium barbarum) je grm koji naraste od 1 do 3 metra u visinu i cvate od lipnja do rujna, plodovi zore od početka kolovoza do listopada kada se ubiru ili se najčešće tresu da plodovi opadaju. Plodovi goji su duguljaste narančasto crvene sočne bobice, duljine od 1 do 2 cm, mogu se jesti sirovi, suše se, posebni okus podsjeća na grožđice, od bobica se pripremaju čajevi i sokovi i likeri. Preporučujemo sadnicu formirati u vretenasti uzgojni oblik. Prvi rod je krajem ljeta, no biljka uzastopno daje rod – sve do prvih mrazeva.

Dostava

Cijena dostave iznosi 60,00 kn, PDV uključen, dok je dostava besplatna za narudžbe vrijednosti preko 600,00 kn, PDV uključen.

Minimalna vrijednost naručenih proizvoda je 100,00 kn, PDV uključen.

Svaka Vaša narudžba smatrati će se ponudom za sklapanje ugovora te će ugovor biti sklopljen tek nakon što zaprimite Potvrdu Vaše narudžbe putem e-maila.

Ove informacije su dane isključivo u informativne svrhe, dok se Općim uvjetima poslovanja ( https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/ ) utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda i sl. koji su naručeni od strane Naručitelja putem web stranice www.rasadnik-milic.hr.

Za više detalja vezanih uz  proces naručivanja  proizvoda kliknite ovdje.