Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 2-3 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

OBAVIJEST PRI PRIKUPLJANJU PODATAKA

Sukladno vašoj privoli i na temelju zakonskih obveza (ispunjenja ugovora), voditelj obrade  o vama (ispitanicima te potencijalnim kupcima) prikuplja i obrađuje sljedeće osobne podatke, i to:

– Ime i prezime,

– Adresa,

– OIB (u slučaju da zatražite izdavanje računa s OIB-om),

– Broj telefona i / ili mobitela,

– e-mail adresa.

Voditelj obrade:  RASADNIK MILIĆ d.o.o., e-mail: [email protected]

Pravna osnova obrade: zakonske obveze voditelja obrade te legitimni interes voditelja obrade.

Podatke dobivene o vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha:

 • radi personalizacije Vašeg korisničkog iskustva (prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe);
 • radi poboljšanja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja);
 • radi uspostave primarnog kanala komunikacije s vama – upiti, novosti, ponude;
 • radi povremenog slanja e-poruka koje se tiču povremenog primanja vijesti i informacija o dostupnosti sadnica (ako to želite), ažuriranja, informacija o sličnim proizvodima ili uslugama, itd..;
 • za obradu Vaše narudžbe (izradu ponuda, otpremnica, računa, slanja robe i sl.) zamjene i povrate, podršku, odgovore na upite i prigovore te kako bi procijenili koje novosti i ponude vas najvjerojatnije zanimaju te vas kontaktirao u vezi s tim ponudama u skladu s vašim interesima
 • RASADNIK MILIĆ d.o.o. će prikupiti osobne podatke i informacije o povijesti kupca kada kupite proizvod te će ih koristiti za pružanje usluga koje ste tražili i obavještavanje o pitanjima vezanim uz Vaše upite.

Primatelji osobnih informacija kojima se podaci mogu prenositi su:

 • za realizaciju ugovora isporuke robe podatke ćemo dijeliti s pružateljima distribucijskih usluga s kojima surađujemo i imamo sklopljene ugovore. Pružatelj distribucijskih usluga može korisnika pri isporuci roba ili usluga tražiti osobni dokument na uvid i/ili evidentirati određene podatke sa dokumenta. Ukoliko korisnik nije voljan predati takve podatke nužne za isporuku paketa tj. dokaz o naručitelju, usluga ili roba neće moći biti izvršena ili uručena,
 • treće osobe koje obavljaju pripremu i pakiranje robe temeljem ugovora s RASADNIK MILIĆ d.o.o.,
 • treće osobe koje obavljaju usluge knjigovodstva za RASADNIK MILIĆ d.o.o.,
 • treće osobe koje pružaju programersku podršku održavanja sustava i unošenja novosti u sustav,
 • državne institucije koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih ili potrebe za ostvarivanje prava RASADNIK MILIĆ d.o.o. zbog nepoštivanja ugovora o pružanju usluga.

S navedenim izvršiteljima obrade sklopili smo ugovore u kojima je detaljno propisano postupanje s osobnim podacima, stoga isti nisu u mogućnosti obrađivati Vaše osobne podatke bez našeg naloga i prosljeđivati ih trećim stranama.

Svim ostalim stranama ovi podaci se neće dostavljati, a u slučaju da budu zatraženi od neke treće strane, prosljeđivat će se samo uz izričitu pisanu privolu ispitanika (kupca).

Prikupljeni osobni podaci se uslijed legitimnog interesa  – zadržavanje prava kupaca (pravo na popust za dugogodišnje kupce sl.), čuvaju trajno.

Podaci o web narudžbama te ostali podaci vezani uz uporabu web stranice  su pohranjeni u elektronskom obliku u bazama podataka i repozitorijima DigitalOceanovog cloud servera u Amsterdamu, Nizozemska.

Podaci koji se odnose na slanje i povrat pošiljki kupcima čuvaju se kod trećih osoba koje obavljaju slanje pošiljki u elektronskom obliku.

Podaci koji se odnose na račune kupaca čuvaju se u elektronskom obliku i  fizičkom obliku kod voditelja obrade i treće osobe koja obavlja usluge knjigovodstva, pri čemu je propisano postupanje s osobnim podacima.

Pohranjene podatke nećemo prenijeti ili pohraniti u države izvan Europske Unije.

Kako bismo osigurali zaštitu osobnih podataka, koristimo fizičke, tehničke i organizacijske mjere sigurnosti.

Ako ste za određenu svrhu obrade Vaših osobnih podataka dali privolu, imate pravo povući je u bilo koje vrijeme, ali to neće utjecati na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

U vezi osobnih podataka imate sljedeća prava:

–          zatražiti pristup osobnim podacima,

–          ispravak ili brisanje osobnih podataka,

–          ograničavanje obrade koji se odnose na ispitanika,

–          prigovora na obradu takvih,

–          prenosivost podataka,

–          prigovora nadzornom tijelu,

ali samo u onoj mjeri kojom se ne krše obveze zakonskih propisa iz područja obračuna poreza te drugih propisa koji određuju rokove čuvanja dokumentacije i sl..

Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu