Obavijest pri prikupljanju podataka

Naslovna / Obavijest pri prikupljanju podataka

OBAVIJEST PRI PRIKUPLJANJU PODATAKA

Sukladno vašoj privoli i na temelju zakonskih obveza (ispunjenja ugovora), voditelj obrade  o vama (ispitanicima te potencijalnim kupcima) prikuplja i obrađuje sljedeće osobne podatke, i to:

– Ime i prezime,

– Adresa,

– OIB (u slučaju da zatražite izdavanje računa s OIB-om),

– Broj telefona i / ili mobitela,

– e-mail adresa.

Voditelj obrade:  RASADNIK MILIĆ d.o.o., e-mail: [email protected], telefon: 031/631-959.

Pravna osnova obrade: zakonske obveze voditelja obrade te legitimni interes voditelja obrade.

Podatke dobivene o vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha:

 • radi personalizacije Vašeg korisničkog iskustva (prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe);
 • radi poboljšanja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja);
 • radi uspostave primarnog kanala komunikacije s vama – upiti, novosti, ponude
 • radi povremenog slanja e-poruka (koje se tiču povremenog primanja vijesti (ako to želite), ažuriranja, informacija o sličnim proizvodima ili uslugama, itd..
 • za obradu Vaše narudžbe (izradu ponuda, otpremnica, računa, slanja robe i sl.) zamjene i povrate, podršku, odgovore na upite i prigovore te kako bi procijenili koje novosti i ponude vas najvjerojatnije zanimaju te vas kontaktirao u vezi s tim ponudama u skladu s vašim interesima
 • RASADNIK MILIĆ d.o.o. će prikupiti osobne podatke i informacije o povijesti kupca kada kupite proizvod te će ih koristiti za pružanje usluga koje ste tražili i obavještavanje o pitanjima vezanim uz Vaše upite.

Primatelji osobnih informacija kojima se podaci mogu prenositi su:

 • za realizaciju ugovora isporuke robe podatke ćemo dijeliti s pružateljima distribucijskih usluga s kojima surađujemo i imamo sklopljene ugovore. Pružatelj distribucijskih usluga može korisnika pri isporuci roba ili usluga tražiti osobni dokument na uvid i/ili evidentirati određene podatke sa dokumenta. Ukoliko korisnik nije voljan predati takve podatke nužne za isporuku paketa tj. dokaz o naručitelju, usluga ili roba neće moći biti izvršena ili uručena,
 • treće osobe koje obavljaju pripremu i pakiranje robe temeljem ugovora s RASADNIK MILIĆ d.o.o.,
 • treće osobe koje obavljaju usluge knjigovodstva za RASADNIK MILIĆ d.o.o.,
 • treće osobe koje pružaju programersku podršku programersku održavanja sustava i unošenja novosti u sustav,
 • državne institucije koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih ili potrebe za ostvarivanje prava RASADNIK MILIĆ d.o.o. zbog nepoštivanja ugovora o pružanju usluga.

Prikupljeni osobni podaci se uslijed legitimnog interesa  – zadržavanje prava kupaca (pravo na popust za dugogodišnje kupce sl.), čuvaju trajno.

Osobni podaci nalaze se u ugovornom knjigovodstvenom servisu ili kod voditelja obrade.

Svim ostalim stranama ovi podaci se neće dostavljati, a u slučaju da budu zatraženi od neke treće strane, prosljeđivat će se samo uz izričitu pisanu privolu ispitanika (kupca).

U vezi osobnih podataka imate sljedeća prava:

–          zatražiti pristup osobnim podacima,

–          ispravak ili brisanje osobnih podataka,

–          ograničavanje obrade koji se odnose na ispitanika,

–          prigovora na obradu takvih,

–          prenosivost podataka,

–          prigovora nadzornom tijelu,

ali samo u onoj mjeri kojom se ne krše obveze zakonskih propisa iz područja obračuna poreza te drugih propisa koji određuju rokove čuvanja dokumentacije i sl..

Dostava

Cijena dostave iznosi 60,00 kn, PDV uključen, dok je dostava besplatna za narudžbe vrijednosti preko 600,00 kn, PDV uključen.

Minimalna vrijednost naručenih proizvoda je 100,00 kn, PDV uključen.

Svaka Vaša narudžba smatrati će se ponudom za sklapanje ugovora te će ugovor biti sklopljen tek nakon što zaprimite Potvrdu Vaše narudžbe putem e-maila.

Ove informacije su dane isključivo u informativne svrhe, dok se Općim uvjetima poslovanja ( https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/ ) utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda i sl. koji su naručeni od strane Naručitelja putem web stranice www.rasadnik-milic.hr.

Za više detalja vezanih uz  proces naručivanja  proizvoda kliknite ovdje.