fbpx

Jabuka – Slavonska Srčika (kontejner 5L)

Početna / Proizvodi / Sadnice voća / Jabuka – Slavonska Srčika (kontejner 5L)
Preporučeni razmak sadnje Visina Širina Sadnja na osunčani položaj Sadnja na sunce ili polusjenu Sadnja na sunce, polusjenu ili sjenu
Oprašivači Vrijeme cvatnje Otpornost na niske temperature Vrijeme dozrijevanja Preporučena kiselost tla Intenzitet mirisa

Jabuka – Slavonska Srčika (kontejner 5L)

64.00 kn

4 na zalihi

OPIS: Autohtona slavonska sorta. Bujnog rasta, redovite i obilne rodnosti. Ubraja se u najkvalitetnije domaće sorte jabuka. Plod je srednje krupan, okruglast, malo spljošten, prema vrhu malo sužen s pet malih rebara na ivici. Kožica je tanka, u početku zelena, akasnije postaje žućkasto-zelena s rumenilom na osunčanoj strani. Plod je kiselkastog okusa s karakterističnom aromom. Sorta se izvrsno čuva tijekom zime.

DOLAZAK U ROD: početkom listopada.

OPRAŠIVAČI: Bjeličnik, Zimska Parmenka, Božićnica.

Više informacija pogledajte na: piktogramima (“sličice na bijeloj podlozi”), kalendaru dozrijevanja u ovom prikazu stranice te u kalendaru dozrijevanja sadnica voća.

Fotografija na bijeloj podlozi predstavlja prosječnog primjerka sadnice na dan 7.6., a izgled prije i poslije tog perioda ovisiti će o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.

 

PAKIRANJE:
Posuda (kontejner) s humusom
Više info o pakiranjima ovdje.