Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 2-3 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Sold: 91 / 101

Bio Fung (koncentrat 1L) – prirodni ojačivač bilja

BIO FUNG: prirodni ojačivač bilja koji stvara nepovoljne uvjete za nastanak, kao i širenje postojećih gljivičnih bolesti. Također, ojačava biljke te poboljšava otpornost biljaka na stres, bolesti i biljne nametnike

  • 100% prirodni proizvod,
  • siguran za pčele,
  • bez karence. 

 

NAMJENA:  Ojačava sve vrsta povrća, voća i ukrasnog bilja te stvara nepovoljne uvjete za razvoj i širenje gljivičnih bolesti (plamenjača, pepelnica, siva plijesan, hrđa, čađavost, krastavost, crna pjegavost ruža).  

 

DJELOVANJE:

Prirodno sredstvo koje na bazi sojinog lecitina (prirodni fosfolipid) koje jača staničnu membranu biljaka (stabljika, list) te stvara nepovoljne uvjete za razvoj i širenje gljivičnih bolesti (plamenjača, pepelnica, siva plijesan, hrđa, čađavost, krastavost, crna pjegavost ruža).

Budući da je aktivna tvar sojin lecitin u potpunosti izvan skupine otrova, idealan je za primjenu u ekološkoj poljoprivredi. 

 

 

PRIMJENA: Tretiranje obavite rano ujutro ili kasno navečer. Izbjegavajte tretiranje po jakom suncu i visokim temperaturama. 

Za najbolji učinak preporuča se redovita primjena sa razmakom od 7-10 dana između tretiranja. U borbi sa gljivičnim bolestima vrlo je važna preventiva pa se preporuča tretirati prije pojave bolesti.

Sredstvo se miješa sa vodom u omjeru 1:50. (2dl sredstva Bio Fung otopiti u 10L vode).

 SASTAV:

Fosfolipidi prirodnog porijekla, natrijev hidrogenkarbonat.

MJERE OPREZA:

Izbjegavati dodir s kožom i očima, u slučaju kontakta isprati s vodom. Prilikom uporabe nositi zaštitnu masku, odijelo i naočale.  

Čuvati izvan dohvata djece, na hladnom, suhom i tamnom mjestu te dalje od izvora topline i otvorenog plamena.

Nakon upotrebe dobro oprati ruke i opremu.


Podaci o proizvodima na web shopu (uključujući fotografije) informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

11,85 

Dostupnost: 10 na zalihi
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu