Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
!!! Promotivna akcija sadnica ruža KLIK OVDJE. Uslijed posla s isporukama te velikog broja poziva preferiramo e-mail komunikaciju. Rok isporuke: 2-3 radna dana.

 

 

Sold: 33 / 48

Bio Fung (koncentrat 1L) – prirodni fungicid i ojačivač bilja

BIO FUNG: prirodni fungicid i ojačivač bilja.

  • 100% prirodni proizvod,
  • siguran za pčele,
  • bez karence. 

 

DJELOVANJE:

Prirodno sredstvo koje na bazi sojinog lecitina (prirodni fosfolipid) koje jača staničnu membranu biljaka te sprječava razvoj i širenje gljivičnih bolesti (plamenjača, pepelnica, siva plijesan, hrđa, čađavost, krastavost, crna pjegavost ruža).

Također, ojačava biljke te poboljšava otpornost biljaka na stres, bolesti i biljne nametnike

 

NAMJENA:  Za zaštitu od gljivičnih bolesti te ojačavanje svih vrsta povrća, voća i ukrasnog bilja.  Budući da je sojin lecitin u potpunosti izvan skupine otrova, u ekološkoj poljoprivredi koristi se kao fungicid.

 

PRIMJENA: Tretiranje obavite rano ujutro ili kasno navečer. Izbjegavajte tretiranje po jakom suncu i visokim temperaturama. 

Za najbolji učinak preporuča se redovita primjena sa razmakom od 7-10 dana između tretiranja. U borbi sa gljivičnim bolestima vrlo je važna preventiva pa se preporuča tretirati prije pojave bolesti.

Sredstvo se miješa sa vodom u omjeru 1:50. (2dl sredstva Bio Fung otopiti u 10L vode).

 

MJERE OPREZA:

Izbjegavati dodir s kožom i očima, u slučaju kontakta isprati s vodom. Prilikom uporabe nositi zaštitnu masku, odijelo i naočale.  

Čuvati izvan dohvata djece, na hladnom, suhom i tamnom mjestu te dalje od izvora topline i otvorenog plamena.

Nakon upotrebe dobro oprati ruke i opremu.

11,85  (89,28 kn)

Dostupnost: 15 na zalihi
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu