Članci i informacije za uzgoj aronije

Naslovna / Članci i informacije za uzgoj aronije

Još davne 2007. godine smo započeli proizvodnju i prodaju sadnica aronije na ovim prostorima, a uz našu stručnu podršku i pomoć su zasnovane prve i gotovo sve značanije plantaže aronije u Hrvatskoj i regiji.

Kupcima plantažnih sadnica smo pristupili uvijek individualno sa specifičnim zahjevima koji se odnose na orijentaciju plantaže, pripremu zemljišta, prihranu zemljišta i sl..

Potaknuti velikim interesom, 2011. godine smo pripremili  općenite upute za uzgoj aronije u obliku priručnika kojima sada omogućujemo dostupnost svima u nastavku ove stranice.

Također, posebno smo izradili web stranicu posvećenu samo aroniji koju možete pogledati ovdje.

Također, ovdje možete pročitati članak “Agrotehnika uzgoja aronije”  objavljen u Poljoprivrednom glasnika 5/13:

 

Osim toga,na našu inicijativu i uz našu pomoć, od strane Ministarstva poljoprivrede RH, Vijeća za istraživanja u poljoprivredi realiziran  je VIP PROJEKT 2012-11-40, Unaprjeđenje proizvodnje aronije, koji možete pogledati ovdje:

 

Dostava

Minimalna vrijednost naručenih proizvoda je 200,00 kn, PDV uključen.

Cijena dostave iznosi 60,00 kn, PDV uključen, dok je dostava besplatna za narudžbe vrijednosti preko 600,00 kn, PDV uključen.

Svaka Vaša narudžba smatrati će se ponudom za sklapanje ugovora te će ugovor biti sklopljen tek nakon što zaprimite Potvrdu Vaše narudžbe putem e-maila. U slučaju da određeni proizvod nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti, a Vi potom možete promijeniti ili otkazati narudžbu.

Nakon izvršene uplate, sadnice šaljemo u što kraćem roku, ne dužem od 5 radnih dana, no najmanje jedanput tjedno.

Za više detalja vezanih uz naručivanje proizvoda i dostavu kliknite ovdje.

Ove informacije su dane isključivo u informativne svrhe, dok se Općim uvjetima poslovanja ( https://www.rasadnik-milic.hr/uvjeti-poslovanja/ ) utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda i sl. koji su naručeni od strane Naručitelja putem web stranice www.rasadnik-milic.hr.