Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 2-3 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Sold: 65 / 130

Ulje neema u spreju – 750 ml

Inovativno sprej pakiranje neem ulja koje je odmah dostupno za upotrebu – “Ready to use”.

Neem ulje u spreju predstavlja posebnim i tajnim postupkom emulzirano neem ulje, čime ga više ne morate razrijeđivati sami. 

Ovakvo pakiranje omogućuje vam trenutnu i praktičnu primjenu, uvijek dostupnu na dohvat ruke.

Ključne značajke/prednosti:

  • Revolucionarni način emulziranja i pakiranja neem ulja 
  • Zadržana sva svojstva neem ulja na dugi period 
  • Donosi uštede – neem ulje emulzirano na klasičan način se mora baciti nakon 8 sati jer gubi ključna svojstva aktivne tvari
  • Instant primjena – bez miješanja i razrjeđivanja  (“Ready to use”)
  • Uvijek dostupno na dohvat ruke 
  • Praktično i lako primjenjivo 

DJELOVANJE:

Ulje neema je bio ojačivač koji se stotinama godina se koristi u poljoprivredi.  

Dobiva se hladnim prešanjem sjemenki biljke neem (lat. Azadirachta indica). Ulje neema žute je do smeđe boje i mirisa na češnjak/sumpor.

Ulje neema sastoji se od mnogo komponenti, među kojima je najvažnija azadirahtin.

U potpunosti je biorazgradivo te potpuno sigurno za ljude, životinje, biljke i okoliš.

NAMJENA:

Ulje nema možemo koristiti u fazi mirovanja, ali i tijekom vegetacije biljaka – kao folijarni pripravak,  koji apliciramo direktno na biljku.

Također, neem ulje možemo aplicirati i na tlo oko biljke. Takvom primjenom, korijenov sustav usvaja neem ulje te djeluje na štetnike koji se nalaze na biljci, ali i u tlu.

PRIMJENA:

U slučaju prevencije te za postizanje boljih rezultata, preporučujemo tretiranje svaka 1-2 tjedna počevši od kasne zime, no svakako od početka vegetacije biljaka. Za održavanje optimalnih rezultata, tretirajte svakih 7-10 dana ili najkasnije svakih 7-14 dana.
Ako slučaju ciljane primjene, za postizanje najboljih rezultata, tretiranje preporučujemo obaviti svaka 3 dana tijekom najmanje 2 tjedna.

Neem ulje može uzrokovati oštećenje osjetljivih biljaka pa testirajte malo područje i pričekajte 24 sata na eventualne znakove oštećenja lista.

 

MJERE OPREZA:

Izbjegavati dodir s kožom i očima, u slučaju kontakta isprati s vodom. Prilikom uporabe nositi zaštitnu masku, odijelo i naočale.  

Čuvati izvan dohvata djece, na hladnom, suhom i tamnom mjestu te dalje od izvora topline i otvorenog plamena.

Nakon upotrebe dobro oprati ruke i opremu.


Podaci o proizvodima na web shopu (uključujući fotografije) informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8,29 7,89 

Dostupnost: 65 na zalihi
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu