Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 3-4 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Smokva – ‘Little Miss Figgy™’ (Ficus carica)

OPIS: Little Miss Figgy™ je licencirana, patuljasta smokva koja može narasti do visine od 90 cm. To je minijaturna smokva kompaktne krošnje i  tamnih plavo-zelenih listova. Plodovi su tamnoljubičasti glatkog, narančastog mesa. Njezin patuljasti rast čini je pogodnim za uzgoj u kontejnerima ili u malim vrtovima. Izrazito je dekorativni grm. Iako je patuljastog rasta donosi obilne plodove u proljeće i jesen. Plodovi su vrlo ukusni, a mogu se konzumirati sirovi, sušeni ili u prerađevinama kao pekmez ili džem.

UZGOJ  I NJEGA: Dobro uspijeva na svim vrstama tla, osim na teškim glinastim tlima. Odgovara joj položaj sa puno sunca i topline, tijekom zime ju je dobro zaštititi od niskih temperatura.

Fotografija na bijeloj podlozi predstavlja prosječnog primjerka sadnice na dan 5.4., a izgled prije i poslije tog perioda ovisiti će o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.

 

PAKIRANJE:
Posuda (kontejner) s humusom
Više info o pakiranjima ovdje.

10,49 

Dostupnost: Na skladištu
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu