Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 2-3 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Kivi (Actinidia deliciosa) – ‘Solissimo’ (samooplodan)

Promjer posude: 9 cm.

OPIS:  Brzorastuća penjačica koja može narasti do 4 m u visinu i  do 3 m u širinu. Ova sorta je samooplodna – samo jedna biljka je dovoljna za dobivanje ploda, jer kivi Solissimo ima muške i ženske cvjetove.  Okus ove sorte je sladak i sočan te je zbog toga odličan za deserte.  Dolazi u rod u studenom, a nakon branja, plodovi postepeno dozrijevaju tako da ih ne morate odmah konzumirati. Prva berba se može očekivati nakon 3-4 sezone.

UZGOJ I NJEGA:  Otporan na niske zimske temperature te podnosi do -15°C. Ukoliko sadite više od jedne biljke, sadite ih na razmaku od preko 6 metara. Zbog bujnog porasta, potrebno ga je saditi uz potpornje preporučenog razmaka nosećih elemenata po širini od 30 cm.

DOLAZAK U ROD: Studeni.

OPRAŠIVAČI: Samooplodna sorta.

Fotografija na bijeloj podlozi predstavlja prosječnog primjerka sadnice na dan 30.7., a izgled prije i poslije tog perioda ovisiti će o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.

 

PAKIRANJE:
Posuda (kontejner) s humusom
Više info o pakiranjima ovdje.

7,17 

Dostupnost: Na skladištu
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu