fbpx

Jabuka – Goldrush

Početna / Proizvodi / Sadnice voća / Jabuke / Jabuka – Goldrush
Preporučeni razmak sadnje Visina Širina Sadnja na osunčani položaj Sadnja na sunce ili polusjenu Sadnja na sunce, polusjenu ili sjenu
Oprašivači Vrijeme cvatnje Otpornost na niske temperature Vrijeme dozrijevanja Preporučena kiselost tla Intenzitet mirisa

Jabuka – Goldrush

35.00 kn

Prodano

OPIS: Goldrush je idealna ekološka zamjena za Zlatni Delišes, kojem je sličan po boji i okusu. Plod je velik, pravilnog oblika s prepoznatljivim crvenilima na osunčanoj strani. Meso je Čvrsto, žuto zelene boje, hrskavo i ugodne arome. Za redovitu rodnost potrebno je prorijeđivanje plodova. Sorta je otporna na dvije najvažnije bolesti jabuke: krastavost ili fuzikladij (Venturiu inaequalis) i bakterijski palež (Erwinia Amylovora). Odlično se Čuva u podrumima ili hladnjačama.

DOLAZAK U ROD: krajem listopada.

OPRAŠIVAČI: Zlatni delišes, Braeburn, Fuji, Granny Smith.

Više informacija pogledajte na: piktogramima (“sličice na bijeloj podlozi”), kalendaru dozrijevanja u ovom prikazu stranice te u kalendaru dozrijevanja sadnica voća.

Sadnica (na bijeloj podlozi) je fotografirana dana 15.1.2020. godine.  Izgled sadnice predstavlja prosječnog primjerka sadnice, dok će daljnji izgled ovisiti godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.