fbpx

Jabuka – Goldrush

Početna / Proizvodi / Sadnice voća / Jabuka – Goldrush
Preporučeni razmak sadnje Visina Širina Sadnja na osunčani položaj Sadnja na sunce ili polusjenu Sadnja na sunce, polusjenu ili sjenu
Oprašivači Vrijeme cvatnje Otpornost na niske temperature Vrijeme dozrijevanja Preporučena kiselost tla Intenzitet mirisa

Jabuka – Goldrush

44.00 kn

Moguće rezervirati

Ukoliko želite dobiti obavijest kad sadnica bude dostupna, molimo unesite e-mail.

OPIS: Goldrush je idealna ekološka zamjena za Zlatni Delišes, kojem je sličan po boji i okusu. Plod je velik, pravilnog oblika s prepoznatljivim crvenilima na osunčanoj strani. Meso je Čvrsto, žuto zelene boje, hrskavo i ugodne arome. Za redovitu rodnost potrebno je prorijeđivanje plodova. Sorta je otporna na dvije najvažnije bolesti jabuke: krastavost ili fuzikladij (Venturiu inaequalis) i bakterijski palež (Erwinia Amylovora). Odlično se Čuva u podrumima ili hladnjačama.

DOLAZAK U ROD: krajem listopada.

OPRAŠIVAČI: Zlatni delišes, Braeburn, Fuji, Granny Smith.

Više informacija pogledajte na: piktogramima (“sličice na bijeloj podlozi”), kalendaru dozrijevanja u ovom prikazu stranice te u kalendaru dozrijevanja sadnica voća.

Fotografija na bijeloj podlozi predstavlja prosječnog primjerka sadnice na dan 9.10., a izgled prije i poslije tog perioda ovisiti će o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.

 

PAKIRANJE:
Goli korijen
Više info o pakiranjima ovdje.