Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
Sve narudžbe šaljemo u kratkom roku: 2-3 radna dana od zaprimanja narudžbe. Uslijed posla s isporukama te velikog broja poziva preferiramo e-mail komunikaciju.

 

Zimska preslica – Equisetum hyemale (kontejner)

OPIS:  Zimska preslica je  višegodišnja biljka koja raste u plitkim vodama ili na vlažnom tlu, osobito uz rijeke i šumske potoke.  Zimska preslica potječe još iz vremena trijasa, doba kad su Zemljom dominirali  dinosauri. Naraste od 60 do 120 cm u visinu te 30 do 180 cm u širinu. Stabljika je šuplja, segmentirana, grube površine i zimzelena. Pepeljasto sive pruge označuju segmente stabljike. Korijen je razgranat i široko rasprostranjen u tlu. 

UZGOJ I NJEGA : Dobro uspijeva na suncu i sjenovitim područjima. Vrlo je otporna na hladnoću, podnosi temperature do -30 °C .  Osim uklanjanja  oštećenih ili požutjelih dijelova biljke i zalijevanja, ne zahtijeva gotovo nikakvu njegu (nema bolesti i štetnika).

Fotografija na bijeloj podlozi predstavlja prosječnog primjerka sadnice na dan 5.6., a izgled prije i poslije tog perioda ovisiti će o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.

 

PAKIRANJE:
Posuda (kontejner) s humusom
Više info o pakiranjima ovdje.

7,83  (59,00 kn)

Ukoliko želite dobiti obavijest kad sadnica bude dostupna, molimo unesite e-mail.

Dostupnost: PRODANO
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu