Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 2-3 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Magnolija Grandiflora (≈120 cm) – zimzelena (kontejner)

 

Pakiranje: kontejner (posuda) od 7,5L. 

Magnolia grandiflora (velecvjetna magnolija) je krupnocvjetna zimzeleno stablo, s područja jugoistoka Amerike, a može narasti i preko 20 metara u visinu. Zato se ovu vrstu ne preporučuje saditi u blizini građevina. Listovi su joj vrlo krupni, kožasti i tamno zelene boje. Cvjetovi su vrlo krupni, između 15-20 cm u promjeru, blagog su mirisa i kremasto bijele boje. Cvjeta tijekom prijelaza s proljeća u ljeto, tijekom lipnja i srpnja, no zbog sukcesivnog otvaranja cvjetova može cvjetati i dulje. Češće uzgaja u primorskim krajevima, ali dobro uspijeva i u kontinentalnim predjelima naše zemlje. Treba imati na umu da sve magnolije treba saditi na mjestima koja su zaštićena od bure i jakih vjetrova.

Više informacija o sadnji, uzgoju, održavanju i orezivanju magnolija te vrstama magnolija, možete pročitati u članku ovdje.

Fotografija na bijeloj podlozi predstavlja prosječnog primjerka sadnice na dan 6.5., a izgled prije i poslije tog perioda ovisiti će o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.

 

PAKIRANJE:
Posuda (kontejner) s humusom
Više info o pakiranjima ovdje.

41,76 

Ukoliko želite dobiti obavijest kad sadnica bude dostupna, molimo unesite e-mail.

Dostupnost: PRODANO
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu