Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 3-4 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Zvjezdasta magnolija – Magnolia stellata (kontejner)

Magnolia stellata (zvjezdasta magnolija) je spororastuća vrsta magnolije, porijeklom je iz Sjeverne Amerike i istočne Azije. Radi sporog rasta idealna je za uzgoj u malim vrtovima. Naraste od 2,5 – 4m visine. Cvate već u prvoj godini nakon sadnje, iznimno dekorativnim cvjetovima u obliku zvijezde. Cvijet je bijele boje, blagog mirisa i krupan, promjera oko 7 cm. Cvate prva od svih vrsta magnolija, već početkom travnja, a listovi se pojavljuju oko mjesec dana nakon cvjetanja. Otporna je na temperature do -15 °C, radi toga je pogodna za uzgoj u kontinentalnim krajevima.

Više informacija o sadnji, uzgoju, održavanju i orezivanju magnolija te vrstama magnolija, možete pročitati u članku ovdje.

Fotografija na bijeloj podlozi predstavlja prosječnog primjerka sadnice na dan 30.6., a izgled prije i poslije tog perioda ovisiti će o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.

 

PAKIRANJE:
Posuda (kontejner) s humusom
Više info o pakiranjima ovdje.

9,16 

Ukoliko želite dobiti obavijest kad sadnica bude dostupna, molimo unesite e-mail.

Dostupnost: PRODANO
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu