Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 2-3 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Vrtni hibiskus ‘Ultramarine’ (≈60 cm) – Hibiscus syriacus (kontejner 5L)

OPIS:  Grm ili manje listopadno drvce, naraste  od 1,5-3 metra visine i oko 2 metra u širinu. List je tamno zelene boje, veličine do 10 cm. Cvate tijekom cijelog ljeta. Cvjetovi su do 6 cm široki, jednostruki ili dupli, ljubičaste boje.

UZGOJ I NJEGA: Dobro uspijeva na svakom tlu i sunčanijem položaju. Za obilniju cvatnju potrebna je i redovna proljetna rezidba. Prilikom rezidbe prvo je potrebno odstraniti suhe i oštećene grane, zatim one koje se križaju ili dodiruju. Na kraju treba prikratiti prošlogodišnje iz boje za dvije trećine, vodeći računa da vršni pup bude okrenut na vanjsku stranu. Hibiscus se najčešće sadi kao živica, samostalno drvce ili grm, a možemo ga saditi zajedno i s ostalim trajnicama.

Fotografija na bijeloj podlozi predstavlja prosječnog primjerka sadnice na dan 1.9., a izgled prije i poslije tog perioda ovisiti će o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.

 

PAKIRANJE:
Posuda (kontejner) s humusom
Više info o pakiranjima ovdje.

 

17,87 

Ukoliko želite dobiti obavijest kad sadnica bude dostupna, molimo unesite e-mail.

Dostupnost: PRODANO
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu