Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 3-4 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Hortenzija ‘Diamant Rouge’ – Hydrangea paniculata (kontejner)

OPIS:  Diamant Rouge je listopadni ukrasni grm, naraste do 1,5 m u visinu i širinu. Počinje cvjetati početkom ljeta bijelim cvjetovima, a onda krene mijenjati boju  prvo u roza, a zatim u tamniju nijansu crvene. Boja može malo varirati ovisno o tipu tla , ali je intenzitet boje i dalje očaravajući.

UZGOJ I NJEGA: Mjesto sadnje bi trebalo biti sunčano ili polu sjenovito, sadnjom na istočnoj strani zgrade osigurava se zaštita od sunca u popodnevnim satima, kada je sunce najjače. Zalijevanje je obilno jednom do dva puta tjedno, ako je izrazito suho i vruće potrebno je i češće zalijevanje.

Više informacija o sadnji, održavanju, zalijevanju i rezidbi hortenzija, kao i o promjeni boje cvijeta hortenzija,  možete pročitati u članku ovdje.

Fotografija na bijeloj podlozi predstavlja prosječnog primjerka sadnice na dan 26.9., a izgled prije i poslije tog perioda ovisiti će o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.

 

PAKIRANJE:
Posuda (kontejner) s humusom
Više info o pakiranjima ovdje.

7,83 

Dostupnost: Na skladištu
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu