Naslovna
Sve sadnice
Wishlist0
 Sve narudžbe šaljemo redovno, rok isporuke je 2-3 radna dana. Zbog velikog broja poziva preferiramo upite na e-mail, chat ili Messenger.

 

 

Magnolija ‘Sunsation’ (≈70 cm) – Magnolia x soulangeana

Volumen posude: 5 L

Magnolia x soulangeana je najraširenija i najpoznatija vrsta magnolije u svijetu i kod nas. Nastala je križanjem između Magnolia denudata i Magnolia liliiflora. Raste do visine 6 m, a listovi su joj jednostavni, ovalnog oblika i zelene boje. Cvjetovi se nalaze na vrhovima grančica, pravilnog su oblika i vrlo krupni. Boja cvijeta je roze, bijele ili ljubičaste boje. Cvjeta u proljeće, od ožujka do travnja. Uspijeva na vlažnom i dobro dreniranom tlu, na suncu ili u polusjeni. Najviše cvjetova i bujniji rast možete osigurati sadnjom na osunčanom i od vjetra zaštićenom mjestu. Ova vrsta je jedna od najjednostavnijih vrsta magnolija za uzgoj.

Više informacija o sadnji, uzgoju, održavanju i orezivanju magnolija te vrstama magnolija, možete pročitati u članku ovdje.

Fotografija na bijeloj podlozi predstavlja prosječnog primjerka sadnice na dan 5.4., a izgled prije i poslije tog perioda ovisiti će o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja.

 

PAKIRANJE:
Posuda (kontejner) s humusom
Više info o pakiranjima ovdje.

29,87 

Ukoliko želite dobiti obavijest kad sadnica bude dostupna, molimo unesite e-mail.

Dostupnost: U PROIZVODNJI
Na vrh
Proizvod je dodan u košaricu